30-12-2011 - Reisverslag uit Hong Kong, Hong Kong van Jurgen Bremmer - WaarBenJij.nu 30-12-2011 - Reisverslag uit Hong Kong, Hong Kong van Jurgen Bremmer - WaarBenJij.nu

30-12-2011

Door: jurgenbremmer

Blijf op de hoogte en volg Jurgen

30 December 2011 | Hong Kong, Hong Kong

30-12-2011

Vandaag een ietwat kort verslagje, puur om het feit dat we niet erg veel hebben gedaan. Vandaag zijn we naar stanley market geweest met de bus. Je merkt onder het rijden toch wel dat je in een rijke en dure stad verblijft. Zo zijn we in een kwartier tijd een lamborghini tegen gekomen, een aston martin en een Audi R8. Deze zul je in Nederland niet snel binnen een kwartier tegen komen!

Bij de stanley market hebben we ongeveer 4 kraampjes bezocht, dit is niet erg veel omdat we het gevoel hadden dat de zee ons riep. Om deze reden zijn we snel naar het strand gegaan en een duik in de zee gemaakt. Want met 20 graden kun je je prima vermaken op het strand. Verder hebben we een beetje over de promenade gewandeld en genoten we van het uitzicht.

Morgen is het oudjaarsdag en zullen we dit grote spektakel gaan meemaken in Hong Kong!

Wij willen iedereen alvast een gelukkig nieuwjaar wensen: DE BESTE WENSEN!

Drink niet te veel en kijk uit met het vuurwerk ^^

• 30 December 2011 - 15:45

Henk Wanda & Maud:

Ook vanaf deze kant,de allerbeste wensen voor 2012,en geniet van het grote vuurwerkspektakel......

Groetjes en tot volgend jaar,
    Henk Wanda & Maud.......

• 30 December 2011 - 18:07

Hannie:

Is een leuk spelletje voor als je onderweg bent naar je vakantiebestemming; welke auto's kom ik tegen?! Fijn dat het weer een stuk aangenamer is en dat de wintermuts, vooral die van Jurgen, in de kast kan.

Ik ben benieuwd hoe Oud en Nieuw er voor jullie uit gaat zien of dat die Honkongnezen meegaan met de Chinezen en dus het nieuwjaar op een later tijdstip vieren?
    Voor jullie ook een goed uiteinde en doe het rustig aan!!

• 30 December 2011 - 22:31

Ellen Amersfoort:

Ha jongens,

Het lijkt of jullie het elke dag nóg weer leuker en bijzonderder krijgen, dolfijnen, boeddhas, tempels, spannende taxiritten, en nu oud&nieuw in Hongkong. Het houdt maar niet op, en ik proef nergens een greintje heimwee...!? Bij niemand niet?

Nu, ik wens jullie een spetterend feest daar in Hongkong, bij jullie knallen de kurken al wat eerder, dus vast allemaal: Gelukkig Nieuwjaar!!

• 31 December 2011 - 13:13

Martha:

Wederom weer leuke verslagen allemaal.Heerlijk dat warme weer,hier regent het alleen maar. Wij wensen jullie ook een hele fijne jaarwisseling en een goed en gezond 2012.

Groetjes de Spijkertjes

KUNG HEI FAT CHOY!!!!!!

Groetjes René, Hannie, Sanne en Brent

• 31 December 2011 - 20:04

Bertus En Ivonne:

gelukkig nieuwjaar daar in Hong Kong. geniet er nog vandaar en vooral van de warmte,en tot over 9 dagen in Nederland.

groetjes bertus,ivonne.bjorn,youri.