27-12-2011
Door: jurgenbremmer
Blijf op de hoogte en volg Jurgen
28 December 2011 | China, Shanghai
Als het goed is heeft Co, nog enkele foto's geplaatst!?
27-12-2011
Vanochtend werden we wakker in het oude vertrouwde Shanghai! Na lekkere broodjes gehaald te hebben bij de Franse bakker (waar we voor het eerst sinds schiphol weer eens bruin brood hebben gegeten, wat heerlijk smaakte) zijn we met de metro naar Wufung garden gegaan. Dit was dezelfde garden waar we ook met de studiereis geweest waren. Hier hebben we lekker gewinkeld en sommigen een aantal souvenirs gekocht. Zo hebben we ook weer een bezoekje gewaagd bij de maffia :p
Na meer dan 50 kraampjes met 'troep' zijn we naar de skyline van Shanghai gegaan, hier hebben we nog even genoten van het uitzicht en nog wat foto's gemaakt voordat we gingen avondeten. In Shanghai zijn levende garnalen een delicatesse als avondeten, dus dit wouden we graag eens proberen. Helaas hebben we geen restaurantje kunnen vinden die dit verkocht, zo hebben we gegeten bij Grandma's kitchen. Dit is een restaurant waar we goede ervaringen mee hadden van de studiereis, dus wisten we zeker dat we lekker konden eten.
Verder zijn we redelijk vroeg gaan slapen omdat morgen de wekker zal gaan om 04:00 uur. Dit komt omdat we morgenvroeg zullen vliegen naar shenzen, vanaf daar de trein nemen en dan zullen we hopelijk rond 13:00 uur aankomen in Hongkong!
28 December 2011 - 08:42
Hannie:
Ja......daar ben ik weer! Mooi dat er eindelijk eens bruin brood is...kunnen jullie in ieder geval lekker poepen!! Haha!! Beter dan die levende garnalen, want ik ben bang dat je dan toch anders poept! En nou ricting Hongkong om daar Oud en Nieuw te vieren. Lijkt me helemaal geweldig! Ga nu even een kijkje nemen in jullie fotoboek....moment.....even wachten.....nog even wachten....en daar ben ik weer! Er zijn weer mooie foto's bijgeplaatst! Dat wordt straks een heel boekwerk. Nou, plezierige reis maar weer en we horen....
Groetjes!!!!