14-12-2011
Door: jurgenbremmer
Blijf op de hoogte en volg Jurgen
15 December 2011 | China, Xi'an
We hebben vandaag eigenlijk niks gedaan, Mats was een beetje aan het uitzieken, Co en Celeste hebben twee fietsen gehuurd en zijn een beetje door Xi'an wezen fietsen en Jorik en Jurgen hebben bijna de hele dag gebruikt om bij te komen van het stappen van gisteravond.
Om half 8 savonds hadden we afgesproken met Stefanie, Wiebke en Frans (een vriend van Stefanie) om uit eten te gaan. Wiebke en Stefanie zijn ook twee studenten van onze studietour. Wiebke was helaas ziek en is ook niet mee uiteten geweest. We gingen naar het zelfde restaurantje als waar we maandag ook hadden gegeten alleen deze keer hadden ze niks:p We konden zelfs geen cola bestellen... Na enkele gerechten gekozen te hebben, die ze nog wek hadden, hebben we uiteindelijk heerlijk gegeten!
Na het eten hebben we nog een potje gepoold en tafelvoetbal gedaan in het hostel van Stefanie en Frans, zodat we vroeg konden slapen.
15 December 2011 - 11:39
Hannie:
Even bijkomen van een groot avontuur en een impact op iedereen...En dan proberen er weer met frisse moed tegenaan te gaan! Succes!! Ga ervoor!!! -
15 December 2011 - 13:21
Wanda:
Heey Jurgen
Nog 25 dagen,probeer (hoe moeilijk het soms zal zijn)er toch wat moois nog van te maken....
Zet hem op he!!! -
15 December 2011 - 13:21
Wanda Weer:
Groeten natuurlijk van ons alledrie he!!!