Schiphol
Door: jurgenbremmer
Blijf op de hoogte en volg Jurgen
12 November 2011 | Nederland, Schiphol
Samen met de hele groep net door de douane geweest! Weinig problemen gehad, alleen sommige mensen waren overgeboekt... In het ergste geval gaan die jongens mee samen met ons in de economic class, anders gaan ze mee in de business class! Dus geen problemen tot dusver!
Net voor het eerst alles alleen gedaan, zelf ingechecjt en zelf de bagage gedropt en ik moet zeggen, dit nieuwe systeem werkt primaaa!
Nu zit ik samen met Mats, Co, Jorik te genieten van m&ms van de oma van jorik. Om kwart voor 6 zullen we vliegen naar Seoul.
Ik zal in het kort even vertellenwat we gaan doen de komende 8 weken. De eerste drie weken zullen in het teken staan van de studiereis. We gaan de eerste week naar seoul de tweede week naar sjanghai en de derde/laatste week naar chongqing. In deze drie weken zullen we elke werkdag 2 bedrijven gaan bezoeken. Bij deze bedrijven gaan wij de strategie voor groei bepalen. En hiervan moeten wij dezelfde dag nog een verslag schrijven. In de weekenden zullen we enkele toeristische trekpleisters bezoeken! Wanneer deze drie weken voorbij zijn zullen wij met z'n vieren verder doorreizen door china! We zullen dan onder andere beijing, hong kong en xi'an gaan bezoeken!
Nog een goed weekend!
Xx
12 November 2011 - 15:43
Daniel En Jeanine:
Mooi om te lezen dat tot dusver alles goed verloopt! Wij gaan je site in de gaten houden de komende weken! Succes, veel plezier en geniet ervan! -
12 November 2011 - 17:07
Melonie:
hee liefj! fijn dat alles op schiphol goed is gegaan! nu nog even 10,5 uur vliegen en dan zit je helemaal in china! best wel een raar idee!
ik hou van je -
12 November 2011 - 17:57
Martha:
Hey Jurgen,
Super dat alles volgens plan gaat.Heel veel plezier daar. -
12 November 2011 - 19:36
Ilse:
Heeel veel succes en heeel veel plezier!!!
TOT OVER 8 WEKEN!! -
12 November 2011 - 19:37
Ilse:
Ooh en bijna vergeten te melden, ik zal er proberen voor te zorgen dat je voetbalboek vol komt;) Hahaa!! -
12 November 2011 - 22:49
Mama:
Concert was gaaf maar het publiek was een stuk minder leuk. We zijn net terug, wel een gezellige avond gehad zo!
Veel plezier,
kusjes van ons!! -
15 November 2011 - 18:51
Kary Ter Burg:
Super,dat je goed aangekomen bent,leuke foto`s hoor.
Geniet ervan,tot gauw.
Gr Kary