06-12-2011
Door: jurgenbremmer
Blijf op de hoogte en volg Jurgen
07 December 2011 | China, Chengdu
Vanochtend zijn we samen met Marjon, Ellen, Koen, Steven en Yvette naar het Pandapark te Chendu geweest door middel van een bus reis van 1,5 uur. De meesten hebben nog enkele minuten geslapen, ondanks dit bijna onmogelijk was door het slechte wegdek. In het park hebben we de welbekende reuzenpanda's gezien, maar ook rode panda's en babypanda's. Dit was uiteraard ontzettend leuk om te zien, vooral de babypanda's! Ja mam, dit was ook nog wel wat voor jou!
Smiddags zijn we naar de green ram temple geweest. Het was erg leuk om te zien, maar wat nou precies de echte reden voor deze tempel was is me eerlijk gezegd ontgaan.
Laat in de middag hebben we met z'n vieren de doorreis redelijk gepland wat resulteerde in de volgende uitkomst:
Morgen zullen we de bus naar Jiuzhaigou pakken om 7:50, deze rit zal ongeveer 8 uur duren. Hier zullen we gaan genieten van de mooie natuur en gaan we hoogstwaarschijnlijk een hiketocht houden van twee dagen. Zaterdag zullen we weer vertrekken en nemen we de bus naar ??mingjam?? Wat ongeveer 6 uur zal duren. Hier zullen we ook overnachten zodat we zondag om 11:50 kunnen vliegen naar Xi'an.
Verder hebben we op het moment van schrijven nog geen verdere planning, zodra dit er is zal ik het posten!
Savonds zijn we met z'n 9en wezen uiteten wat erg lekker was! Na het avondeten hebben we nog een drankje gedronken in ons hostel en afscheid genomen van Koen, Steven en Yvette, morgen zullen we afscheid nemen van Marjon en Ellen.
Namens ons, een goede reis!
06 December 2011 - 17:16
Melonie:
ooee dus nu gaat het echt allemaal beginnen! had me echt heel leuk geleken dat panda park, hopelijk heb je veel foto's gemaakt?
jammer dat je de komende dagen geen internet hebt.. maja veel plezier!!
xxx -
06 December 2011 - 17:35
Mama:
ja je hebt wel gelijk het was wel iets voor mij ik ben wel een beetje jaloers HA HA maar nog veel plezier en groetjes xxx van ons -
06 December 2011 - 18:47
Ilse:
OOOH wat gaaf! BABYPANDA'S!! Haha had ik graag willen zien:D:D Nog veel plezier en we horen vanzelf wel weer van je!! XX -
07 December 2011 - 22:02
Anton En Dinie:
He Jurgen, je schrijft leuk we blijven je volgen veel plezier en geniet ervan, -
08 December 2011 - 07:26
Anita:
moj Jurgen, bedankt dat je iedereen op de hoogte houd met je leuke stukjes. Jij ziet en beleefd leuke dingen zo. Je zult dit wel niet kunnen lezen maar toch nog leuke weken gewenst en pas goed op jullie zelf. -
08 December 2011 - 21:44
Tante Ellen A'foort:
Beste Jurgen, Jorik, Mats en Co,
Tsjonge, ik heb me net verdiept in jullie reisdoelen, en lees dat The Valley of Nine Villages, waar jullie nu zijn (lopen?) het ongeveer meest schitterende national park ter wereld is! Wat moet dat bijzonder zijn, hebben jullie allemaal een camera?
En dat allemaal nog maar aan de start van jullie expeditie. Een ‘enerverende’ busreis hebben jullie dus overleefd. Ik begrijp dat je voor de bustour van Jiuzhaigou naar Mianyang (?) ook een sterke maag moet meenemen (Joor…). En dan verder vliegen of treinen naar Xian, het Terracottaleger?
Wij wachten verdere verslagen hier met spanning af…
Zorg goed voor elkaar, hartelijke groet, Ellen